Valuta     
produkter detaljer
Magiskesvampe> Magiske Svampe > > Magiske Svampe kanyle- Psilocybe Atlantis
 

Magiske Svampe kanyle- Psilocybe Atlantis

Magiske Svampes flydende kultur kanyle : Psilocybe Atlantis


Magiske Svampe har lavet sit helt eget mærke indenfor svampe og trøffel kanyler!: Magiske Svampes flydende kultur kanyler er en speciel formular som ikke er som den ordinære sporesprøjte som vi alle kender. Med Magiske Svampes flydende kultur kanyle vil dine svampe gro betydeligt hurtigere end med den ordinære kanyle, hvilket nedsætter risikoen for kontaminering.

Denne kanyle indeholder Psilocybe Atlantis, en mystisk art af de magiske trøfler, som man tror er relateret med Psilocybe Mexicana A. Den dag i dag er det stadigt uklart hvor den oprindeligt stammer fra. Det vi ved er at Atlantis ikke er til uerfarne trøffel spisere. Vi opfodrer til at kun erfarne trøffel elskere udforsker denne mystiske svamps virkninger. Sclerotiaen fra Atlantis viser dig det fulde spektrum af trøffel oplevelsen: En stærk høj-ligende tilstand og et intenst trip med visuelt og farvefulde opfattelser. så sæt dig godt til rette og nyd showet!

I kontrast til de kanyler som indeholder frøet fra svampen så indeholder vores flydende kultur kanyler et klonet form for mycelium, så ulig spore sprøjter der ikke indeholder nogen aktive substanser, Magiske Svampes kanyler indeholder faktisk "levende" materiale, som tillader dig at springe let og elegant hen over det første skridt i spore udviklingen (Det kan normalt tage flere uger), så det tager mindre tid. Ved at bruge klonet mycelium, så kan du være helt sikker på at det kun er en art du har med at gøre. På grund af den hurtige udvikling af det klonede mycelium, så er det muligt at nedsætte risikoen for smitte af en konkurrerende svampeart dramatisk.

Kvalitets kontrol
Magiske Svampe tænker dybt over kvaliteten i sine produkter. Derfor går kanylerne igennem en streng række tests. En prøve bliver taget fra hver eneste batch og bliver test-groet i en petri skål. Dette tillader præcis kvalitets kontrol. anbefalet substrat rye eller andre grains

 
 
My Account

Welcome, Guest!


Cart Items
0
Search
NIHEDER
Modtag Hihedsbrev

   

Submit