Dear Customers, It is with much sadness that we must announce we are closing our site due to personal reasons. After so many years of providing you all with great products, it is time to say goodbye.
But we don't want to leave you without an amazing gift! We made a great deal with the best online shop in the world! Shayana Shop has agreed to give everyone €10 off your next order at www.shayanashop.com.
Simply use this coupon code during your checkout:MAGISKE
Thank you all so much for your preference over these years!
Valuta     
alle produkter

Titel: Bong køber du her! Kæmpe udvalg af Bongs
Description: Køb din bong her. Her går du ikke galt i byen, du får Danmarks bedste bongs lige her.

Bong – Find din bong her til ethvert formå herl

Vores bongs er af højeste kvalitet og kan benyttes til ethvert tænkeligt formål. Her får du altså en bong i yderst høj kvalitet, som du ikke finder nogle steder i de fysiske butikker. Priserne er presset helt i bund, og du går ikke galt i byen her. Disse bongs er både smarte og flotte, derudover super effektive og fungerer i alle tænkelige scenarier. De fleste der benytter sig af vores bongs har positive og glade tilbagemeldninger, og det er vi rigtige glade for. De fungerer derfor efter hensigten, og de virker til lige præcis hvad du har lyst til at ryge. Du får tilsendt din bong helt anonymt, og du skal derfor ikke være urolig for om naboen ser at du modtager en bong med posten. En bong var først brugt i det gamle Kina. Her røg de tobak igennem deres bong, og det blev hurtigt populært i hele Kina. Bongen blev også hurtigt udbredt i mange andre lande, og blev særligt benyttet til rygning af pot. Her findes der mange forskellige bongs, der hver i sær ser forskellige ud. Her fungere en bong meget enkelt, og er meget nem at bruge. Her starter man med at fylde bongen med koldt vand, der vil køle røgen ned. Hvis man ønsker, at røgen skal køles endnu mere ned, kan der også tilsættes isterninger. Det er her også uhyre vigtigt, at man tjekker hvor meget vand der er i. Der er en finger regel, der hedder, at der skal vand nok til, at hvis man tipper bongen lidt på siden – skal vandet ikke falde ud. Det er herefter lige ud af landevejen. Man putter ens pot – eller tobak – i bonghovedet, og så er man ellers klar til at ryge. Der findes som sagt mange forskellige varianter af bongs, som kan fås i mange forskellige former og farver. Her kan man vælge at få en udsmykket bong, der vil falde godt ind på ens værelse – eller man kan vælge de helt ensfarvede eller genn

NIHEDER
Modtag Hihedsbrev
    Submit
Mest Solgte

Dutch Orange Mix
Dutch Orange Mix
The most powerful 100% legal mix of herbs guaranteed to give you a high more info
Pris: € 7.95


Sensi Seeds  Super Skunk
Sensi Seeds Super Skunk
Denne plante er specielt udviklet til Skunk elskere. Vi har krydset vores bedste Skunke more info
Pris: € 42.00


Barium Blend
Barium Blend
Bongbastic’s latest addition, Barium, gives you a strong yet smooth acting odor that will more info
Pris: € 12.50


Slo-Mo
Slo-Mo
Sig ja til Slo-Mo! Det siges at hvis man bruger Slo-Mo, så vil du more info
Pris: € 12.50


Sensi seeds -  Hindu Kush
Sensi seeds - Hindu Kush
Denn rene Indica frø strain fra Sensi Seeds kommer direkte fra Hindu Kush, den more info
Pris: € 24.15


Mexikanske alt-i-et grokit
Mexikanske alt-i-et grokit
Dette er en af de nemmeste kits du kan få fat i.Bliver set som more info
Pris: € 47.50